Vajza që kthen qumshtin e nënës në bizhuteri elegante (FOTO)

Një vajzë e cila ka një talent të pazakontë transformon qumështin e nënës në bizhuteri të bukura dhe elegante.

Preethy Vijay, 30 vjeç nga Chennai në Indinë jugore bën punime të vecanta artizanale dhe e para në vend që bën punime të tilla.

Ajo ka bërë bizhuteri “magjike” për nënat e reja që dëshirojnë të ruajnë momentet e tyre të para të amësisë, përcjell albeu.com

Preethy përdor 20ml të qumështit të gjirit dhe e shndërron atë në “plastikë” duke përdorur konservues dhe myk në rrëshirë për rreth një javë për t’i dhënë pikave të qumështit formën e zemrës së bukur, këmbëvë të foshnjës ose duarve dhe e vendos detaj zbukurimi nëpër varëse dhe vëthë.

Ajo e ka kthyer këtë gjë në bviznes dhe ka hapur një faqe në Facebook për marrjen e porosive dhe thotë se përgjigja ndaj talentit të saj mahnitës ka qenë e madhe. /albeu.com/