Ushqimet që dëmtojnë më së shumti dhëmbët tonë

Të gjithë ne duam të kemi një buzëqeshje rrëzillëtëse, dhe për një rezultat të tillë sigurohemi të bëjmë gjithçka.

Refuzojmë ushqime të ëmbla dhe kujdesemi edhe se çfarë hamë, por shpesh herë edhe nuk ia dalim.

Megjithatë shumë prej nesh nuk e dimë se në fakt janë disa ushqime që ndikojnë që të kemi një buzëqeshje të zverdhur dhe për më tepër që dëmtojnë dhëmbët tonë

Më poshtë gjeni këto ushqime.

Boronicat

Vera e kuqe

Patatina

Frutat e thata

Caji