U ndërtua për David Beckham, del në shitje makina

Futbollisti i njohur David Beckham në vitin 2007 kishte blerë një makinë të tipit ‘Range Rover’ duke bërë ndryshime sipas dëshirës së tij.

Por, kjo makinë e veçantë tashmë ka dalur në shitje dhe mund të blihet me një çmimi prej 32 mijë pound, shkruan arbresh.info.

Pjesa e brendshme e makinës është unike dhe e ndërtuar sipas kërkesav të futbollistit e përbërë prej dy ekraneve në pjesën e pasme për të luajtur ‘PlayStation’ djemtë e David.

Makina e Beckham ishte blerë me çmimin 100 mijë dhe tani ka dalur në ankand