Tropojani bllokoi tunelin e Rrugës së Kombit, arsyeja e tij do ju habisë

Një djalë kishte ndaluar makinën e tij në mes të tunelit të Kalimashit një natë më parë.

Rruga është njëkalimshe dhe ai rrezikoi jetën e tij, duke u kthyer në problem edhe për makinat e tjera që mund të kalonin me një shpejtësi të konsiderueshme në ato momente.

E gjithë kjo e kishte një motiv, ndërkohë që miqtë e djalit shpjegojnë se fotoja është kryer me ndihmën e tyre pasi ata kontrollonin nëse vinte ndonjë makinë ose jo në momentin e shkrepjes së fotos.

Djali la koment mbi këtë ngjarje ku thotë:

Mrb, Ska as 10 min qe bere keto foto, ktheva kryq makinën per arsyje mos te prekin lumin e Valbones.

Reply