Tronditëse, babai e fut vajzën e vogël çdo ditë në një varr të hapur. Arsyeja do ju lërë me gojë hapur!

Një baba në Sichuan të Kinës, i quajtur Xhang Liyonga e dërgon çdo ditë të bijën në një varr të hapur në mënyrë që të mësohet me vendin ku do të prehet pasi të largohet nga kjo botë.

Vajza e vogël ka një sëmundje të rëndë e cila i ka ditët e numëruara.

Ajo vuan nga një çrregullim në qarkullimin e gjakut dhe për shërimin e saj nevojiten shuma të mëdha parash.

Babai tregon se i ka shpenzuar të gjitha kursimet për shërimin e saj dhe se i ka humbur shpresat.

Në këtë mënyrë ai thotë se po përpiqet që t’i tregojë se ajo është e sëmurë dhe se nuk do të jetojë edhe shumë gjatë.

“Kemi humbur të gjitha shpresat për mbijetesën e saj dhe nuk kemi më të ardhura. Askush nuk po na ndihmon që ta shërojmë”, ka treguar babai i vajzës.

Reply