Tmerrohet kur kupton se ariu i ka hyrë në shtëpi (VIDEO)

Ky është momenti i tmerrshëm kur një burrë u ndjek lartë shkallëve nga një ari i zemëruar të cilin e gjeti në kuzhinë.

Rodney Ginn, nga Mammoth Lakes, Kaliforni, e gjeti ariun kur u kthye nga puna në shtëpi.

Ai iku menjëherë dhe u ndjek lartë shkallëve nga ariu i zemëruar, derisa mbylli një derë prapa tij dhe u fsheh në të.

Reply