Tigri azër për të sulmuar prenë, por ndalohet nga dy breshka (VIDEO)

Matthew Poole ka qenë duke vizituar Beyond Kirkmans Kamp në Afrikën e Jugut, kur pa një skenë të pazakontë mes një grabitqari të fuqishëm dhe dy breshkave që çiftëzoheshin pranë.

Këto të fundit, nuk e kanë pasur problem që kanë pranë një tigër të uritur dhe është gati të sulmojë prenë, madje e bezdisën duke e detyruar të largohet.

“Ishte sikur fëmijët të përzinin një gjigant të fuqishëm, mbeti pa zënë gjë dhe u largua”, ka shkruar Poole lidhur me rastin.

Më poshtë mund të shihni momentin intim të breshkave, që është pëlqyer shumë dhe u shpërnda me shpejtësi në rrjetin social. /Telegrafi/