Thirrje për të bojkotuar produktet Izraelite. Kush e kërkon…(FOTO)

Muslimanët Anti-Globalist, është faqe në rrjetin sociale facebook,
ja liste që shpërndanë ata:

Mallrat për hebrenjt janë më të rëndësishme se sa jeta e tyre.

2 miliar musliman, mos t’i presin zogjët Ebabil për 80 milion hebre!

Me Emrin tënd o Zot.

Fillojmë t’i bojkotojmë mallrat hebreje.
Qëllimi ynë është i pastër,
Qoftë i pastër edhe përfudimi ynë.
InshaAllah

Firmat:

USHQIMORE:
Danone, Maggi, Nestle, Nescafé, Nesquik, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve, Komili, Becel, Sırma, Rama, Sana, First, Mis, CİPS, Fritolay, Cheetos, Ruffles, Lays, Doritos.

PASTRIM:
Ace, Air Wick, Ajax, Aldays, Alo, Ariel, Axe, Blendax, Calgon, Carrefour, Cif, Clear, Clit Bang, Clin, Dettol, Domestos, Dixi, Diadermine, Dove, Elidor, Fa, Fairy, Finish, Head & Shoulders, Henkel, Ipana, Jhonsons Baby, Loreal, Lux,Max Facto, Nivea, Omo, Oral-B, Orkid, Palmolive, Pantene, Prima, Rejoice, Persil, Perwoll, Prill, Prima, Protex, Rejoice, Rexona, Rinso, Schwarzkopf, Sensun, Sensodyne, Signal, Syoss, Unilever, Viecnetta, Vileda, Vanish, Vaseline, Veet, Vim.

MBATHJE:
TimmyHilfiger, Nike, Adidas, Vakko, Polo, Ralph, Lauren, Parizyen, Hugo Boss, Calvin, KleinLevi’s, Timberland, Lumberjack, Giorgio Armani.

SHPËRNDAJENI KU DO QOFTË!

Mos e harroni që Israeli është një shtet firmash.
Bojkotimi në firmat e tyre është mënyra më e mirë dhe më e pastër për mbrojtjen e KUDSIT.Mos e harro që gjithë padrejtësinë që e bëjnë hebrenjt ndaj muslimanëve ndodh nga fitimi i tyre në ekonomi. Mos u bë ndihmës i tyre.

Mos e harro që ne Hajberin e çliruam në këtë mënyrë.

Mos thuaj që është punë e vogël, bëhu sikurse Milingona e Ibrahimit a.s.

Nuk të bëhet ty asgjë nëse t’i nuk i blen këta,
Por nëse blen, vazhdojnë vdekja e muslimanëve!

Muslimanët Anti-Globalist

Ja dhe postimi i plotë në rrhetin social facebook: