Të qeshim apo të qajmë? Pamje që tregojnë njerëzit, në disa momente vërtet të sikletshme! (FOTO)

Nëse ju duket sikur në jetën tuaj nuk keni fat, mendoni se dikush, diku ka një ditë shumë më të keqe se ti.

Siç tregojnë edhe fotot e mëposhtme, fati i keq mund të godasë në çdo moment.

Por në kohën e mediave sociale asgjë nuk i shpëton aparatit të kamerave dhe ‘meseleja’ e tjetrit bëhet humor për ata që e shikojnë më pas në rrjet.