Skedina e çmendur e vlonjatit (FOTO)

Dita e martë ka qëlluar me shumë fat për Andrean nga Vlora.

Djaloshi ka testuar aftësitë e tij parashikuese me një skedinë disi të “çmendur”.

Ai vendosi 8 ndeshje me koefiçent shumë të lartë duke iu vendosur 3 mijë lek  të vjetra.

Dhe rezultati ishte i mahnitshëm pasi të gjitha ndeshjet dolën dhe ai u bë fitues i plot 3 milion e 880 mijë lekëve.

Ç’mund të themi tjetër? Ti hash gëzuar këto lek Andrea!