Situatë e papërshkruar në Itali, shikoni çfarë ndodh! (VIDEO)

Italia  është pushtuar nga moti i keq ditët e fundit. Në shumë zona ka përmbytje, ndërsa në të tjera probleme nga reshjet e shumta të dëborës dhe akulli.

Mediat lokale raportojnë se situata është më e rënduar në rajonin Emilia Romagna, ku lumi “Enza” ka dalë nga shtrati.

Rritje të nivelit ka shënuar edhe lumi “Po”.

Gjithashtu janë shënuar vonesa në fluturime dhe shkatërrime banesash për shkak të erërave të forta.