Si të gjeni se çfarë ju bën të lumtur?

Dëgjoni shkëndijën që ndriçon brenda jush. Ndiqeni dhe ushqejeni atë. Dëgjoni tregun tuaj, si në rastin nëse bëhet fjalë për klientë, apo nëse klienti jeni ju vetë. Dëgjoni njerëzit, si kur shërbeni si vullnetar apo nëse jeni pjesëtarë të një komuniteti. Tregu do t’iu tegojë se çfarë funksionon ose nuk funksionon siç duhet.

Do të kuptoni se shkëndija juaj përputhet me atë që ju thotë tregu juaj. Shërbimi ndaj tregut tuaj do të jetë si një ushqyes i shkëndijës suaj, gjë që do t’iu bëjë më efikas dhe energjik, e cila është e mrekullueshme.

Shpesh takojmë njerëz të cilët janë të bllokuar, të pasigurt se si të gjejnë një punë apo një pasion apo një projekt që të ndezë shkëndijën e tyre. Ja se cila është këshilla për ta: Veproni: Mos merrni kohë që të mendoni rreth rrugëtimit të jetës, apo të qëndroni në një vend deri sa të ndizet shkëndija.

Reply