Si e shohin njerzit botën në ndikimin e heroinës, kokainës dhe kanabisit (Foto)

A keni pyetur ndonjëherë si u duket realiteti ynë njerëzve të tjerë?

Secili nga ne e sheh botën në mënyrë tjetër, sepse secili shikim specifik tek i cili ndikon mosha, por edhe mënyra e jetesës.

Në këtë shikim ndikojnë disa sëmundje të syrit, por edhe droga të cilën disa njerëz me vetëdije e konsumojnë.

Kështu personi esëll i cili nuk ka probleme me shikimin, e sheh botën përreth vetes.

Alkooli

Për të “rregulluar” shikimin tuaj do t’ju duhen më shumë se një gotë verë.

Kanabisi

Pas konsumimit të kanabisit shikimi mund do të jetë i ngjashëm me atë të personit të dehur vetëm se me fokus tjetër.

Heroina

Efekti vizual te përdoruesi i heroinës nuk është fare i rëndësishëm, sepse personi i cili ka konsumuar këtë drogë shumë shpejt do të humbë cilëndo ndjenjë për hapësirën në të cilën gjendet dhe kalon në gjendje euforie.

Kokaina

Te përdoruesit e kokainës perceptimi i tyre bëhet më i mprehtë, më i ndritshëm dhe u ngjanë paska televizorëve të vjetër në ekranet e të cilëve shfaqen vija.

LSD-ja

Personit i cili është konsumues i LSD-së i duket sikur e sheh realitetin në 3D. Interesante?

Reply