Shoferët publikojnë fotografi të gjërave më zbavitëse të rastisura në rrugë (FOTO)

Të qenit në trafik mund të jetë një përvojë ndoshta edhe e mërzitshme, por këto foto tregojnë se ajo mund të jetë ndonjëherë edhe argëtuese.

Kjo për faktin se, përcjell Telegrafi, derisa ju gjendeni në situata të tilla, dhe jo vetëm, ju mund të hasni në pamje interesante.

Kështu njerëzit nga e gjithë bota kanë ndarë fotot e gjërave “më të këqija” që i kanë parë ndonjëherë gjatë kohës sa kanë qenë në rrugë.

Një shofer i çuditshëm e kishte shndërruar makinën e tyre në një këpucë gjigante, duke kënaqur kalimtarët.

Një tjetër zëvendësoi fshirësen e tij të thyer të xhamit me një fshesë për të pastruar dritaren e tij të ndotur. /Telegrafi/