Shkenca tregon kur duhet ngrënë çokollata

Universiteti në Sirakuza ka kryer një studim sipas të cilit çokollata e zezë përmirëson funksionin kognitiv të trurit, ndikon në memorie dhe koncentrim më të mirë.

Duke pasur parasysh se për të gjithë ne është e nevojshme që truri të punojë sa më mirë gjatë ditës, shkencëtarët erdhën në përfundim se çokollata më së miri duhet konsumuar për mëngjes.

Një gjë e tillë, sipas tyre, do të ndikojë që truri juaj të punojë më mirë dhe do të jetë aleati juaj më i mirë para fjetjes.