Shikoni skenat e filmave: Realiteti kuder Efektet speciale

Pa grafika kompjuterike dhe efekte speciale, filmat tanë të preferuar do të ishin krejtësisht të ndryshëm: shpërthime më pak të besueshme, peisazhe jo aq skenike dhe disa nga personazhët më të njohur, plotësisht të munguar.
Bright Side ju fton të shikoni pas perdes dhe shihni procesin e filmimit me sytë tuaj.