Shikoni se si të parandaloni plakjen e lëkurës në qafë dhe në krahë

Gratë që shpenzojnë shuma të mëdha parash në produktet e kujdesit të fytyrës dhe përbërjen që do të mbulojnë të metat në fytyrën e tyre shpesh harrojnë se mosha ka qenë plakja më e dukshme e lëkurës në qafë dhe në krahë. Prandaj, nëse jeni 19 ose 39 vjeç, filloni menjëherë të ushqeni qafën dhe duart tuaja.

Kujdesi i lëkurës së qafës
Ju me të vërtetë nuk keni nevojë për të blerë krem ​​të veçantë për vat, por vendosni krem ​​të përditshëm në atë zonë. Në mëngjes ose në mbrëmje, para se të vendosni një krem ​​në fytyrën tuaj, mos harroni të vendosni të njëjtën krem ​​në qafë. Gjithmonë përdorni krem ​​me lëvizje të butë poshtë për të mos tërhequr lëkurën poshtë

Praktika me qafën tuaj
Kjo stërvitje do t’ju ndihmojë të shtrëngoni qafën tuaj dhe të parandaloni një grup të trashë femoresh nën mjekrën tuaj. Vendoseni buzët në një pozicion për një puthje, pastaj drejtoni kokën lart dhe luani me buzët tuaja duke puthur tavanin. Ju do të ndjeni një shtrëngim të butë të qafës dhe kështu do ta forconi atë. Praktikoni çdo ditë 20 herë.

Mbajtja e duhur
Nëse jeni vazhdimisht i mbërzitur dhe nëse mjekra juaj prek kockën gjatë gjithë ditës, rrudhat do të ndodhin në qafën tuaj. Mbaje koken lart!

Reply