Shfaqet një sëmundje e re për përdoruesit e Kanabisit

Kohëve të fundit është shfaqur një sëmundje e re tek përdoruesit e Kanabisit.

Sëmundja e cila po quhet  sindromi Hyperemesis Cannabinoid (CHS), është zbulur tani kohëve të fundit, mjekët në SHBA panë që kishte një numër në rritje të pacientëve, por e zbuluan se këta pacientë janë përdorues të kanabisit.

Kjo sëmundje është shfaqur sidomos në Shtetet e bashkuara pasi që atje në disa vende përdorimi i Kanabisit është legalizuar si në Kaliforni, Oregon dhe Uashington./Periskopi.