Sa kohë gjatë jetës kaloni në tualet?

Dita e sotme shënohet si Dita Botërore e tualetit (World Toilet Day), të cilin Kombet e Bashkuara e kanë caktuar në vitin 2011, për të ndikuar në rritjen e vetëdijes për krizën globale të sanitarisë.

Njëri nga objektivat e këtij hapi është dëshira dhe nevoja për të ndikuar në faktin se 4,5 miliardë njerëz në botë jetojnë pa kushte përgjegjëse sanitare dhe tualete. Sipas një hulumtimit, çdo banor i Tokës gjatë jetës së tij kalon në WC rreth tri vjet

Reply