Restoranti i shqiptarit vlersohet në tre më të mirët në Palma de Majorka (FOTO)

Bashkim Osmani nga Gjakova, para më shumë se 20 vitesh kishte vendosur që një pjesë të kapitalit të tij ta investoj në qytetin e famshëm Spanjoll Pallma de Majorka.

Ai në këtë qytet kishte hapur hotelin “Bohotel”, dhe një restorant italian “Ritzi”, i cili tashmë është zgjedhur në mesin e “ 3 top restoranteve” në këtë qytet turistik.

Bashkim Osmani thotë se ka më shumë se 20 vite që ushtron biznesin e tij në hoteleri në këtë qytet.

“Unë biznesin tim në këtë qytet e ushtroj që më shumë se 20 vite. Unë këtu kam një hotel dhe restorante. Falë punës, sjelljes dhe kuzhinës shumë të mirë Italiane, ku më shumë se 90 për qind të punëtoreve i kam italian, unë ia kam arritur që të hyj në mesin e tre restoranteve më të mira në këtë qytet turistik” ka treguar Osmani për gazetën “Zëri”.

Reply