Qesharake, Akulli ia pamundëson shoferes hyrjen në veturë (VIDEO)

Charoline Charter nga Kanadaja, është ndihmuar nga babai që të hynte në veturë, pasi rruga e rrëshqitshme nuk e lejonte të ecte si duhet.

Derisa nëna saj qeshte me sa zë që kishte, ajo përpiqej dhe lëvizte e përkulur, derisa u fut në Mercedes, transmeton Telegrafi.

“Nuk isha e dehur, por rruga ishte e ngrirë dhe këpucët shumë të rrafshëta. Pasi hyra, vozita pa problem”, ka shkruar Carter lidhur me rastin.

Ngjarja që ka ndodhur vitin e kaluar, është parë më se një milion herë, ndërsa është sërish sërish pas një viti, në përpjekje që të mblidhen para për familjet në nevojë.

Video:

 

Reply