Shikoni si qeni endacak ndalon plaçkitësin që tentoi të vidhte kalimtaren (VIDEO)

Plaçkitësi që provoi të vidhte nga një kalimtare në Podgoricë të Malit të Zi, është sulmuar nga një qen endacak.

Megjithëse nuk e kishte pronare, kafsha u bë e dhunshme dhe ndërpreu aktivitetin e hajnit duke i lehur nga pas.

“Kjo tregon se qeni është miku më besnik e njeriut, që nuk e lë asnjëherë poshtë edhe nëse nuk e ka të njohshëm”, ka qenë një koment lidhur me rastin.

Shikuesit kanë komentuar se qeni mund të kishte qenë në lagjen e viktimës, për çka e ka ndihmuar kur e ka parë në rrezik. /Telegrafi/

Video:

Reply