Punët më të rrezikshme në mbarë botën (FOTO)

Nëse po kërkoni një punë më aventureske dhe po e konsideroni një nga listat e mëposhtme, duhet të mendoni dy herë.

Ata mund të tingëllojnë romantike, emocionuese dhe të paguara mirë, por “të rrezikshme” i përshkruajnë ato më së miri.

Nje ju sjellim një listë të punëve më të rrezikshme në botë. Cili mendoni se tingëllon më i frikshëm? /albeu.com/

 
Reply