Pasi të shihni këtë video s’keni për të përdorur kurrë celularin duke ecur (VIDEO)

Një grua u përplas dhe u mor zvarrë nga një makinë në Kinë teksa hyri gabimisht në një parking të automatizuar.

Ajo ishte duke u marrë me celularin teksa ngatërroi rrugën dhe në vend që të vijojnë në kalimin për njerëzit u fut në parkim.

Pasi kuptoi që kishte hyrë gabim, gruaja u kthye por tashmë ishte shumë vonë.

Një makinë e përplasi në tokë duke e marrë zvarrë për disa metra.

Ky është një mësim i mirë për të gjithë ata që përdorin celularin duke ecur. /albeu.com/

Reply