Pamje të frikshme, përmbytja sjell gjarprin 2 metra në Fushë-Krujë (VIDEO)

Prurjet e mëdha të ujit kanë shkaktuar përmbytje të mëdha në disa zone të vendit duke shkaktuar edhe demë të mëdha materiale.

Një qytetar ka dërguar disa foto dhe vide ku tregon se si pasojë e përmbytjeve në Fushë-Krujë, një gjarpër rreth 2 metra i gjatë ka dalë në tokë.

Fatmirësisht gjarpri është i ngordhur dhe nuk përbën rrezik por duhet pasur kujdes pasi mund të ketë edhe gjarpërinj të gjallë, të cilët mund të hyjnë në banesat e banorëve që ndodhen të përmbytur, shkruan JOQ.

Urojmë që mos të kemi raportime edhe për kafshime nga gjarpërinjtë pas gjithë kësaj çfarë po ndodh në vend, edhe ajo do na duhej. /albeu

Reply