Pamje të frikshme nga rruga Fushë Krujë-Milot, ura çahet më dysh në Derven (VIDEO)

Duket se moti i keq po nxjerr në pah edhe cilësinë katastrofike të ndërtimeve. Mëngjesin e sotëm prej disa orësh kalimi në autostradën Fushë Krujë- Milot është bërë i pa qarkullueshme.

Në vendin e qujtur Derven në Mamuras, rruga mbi një urë ka pësuar dëme të mëdha dhe kalimi i mjeteve është bllokuar. Disa prej tyre devijuan nga rruga e vjetër, por edhe në atë aks  problemet janë të mëdha.