Objekt misterioz mbi aeroportin e Heathrow (VIDEO)

Pamje të jashtëzakonshme janë filmuar teksa një objekt i shndritshëm misterioz ka kaluar mbi aeroportin Heathrow, në Londër, pak sekonda përpara se një avioni të ulej.

Skenat dramatike tregojnë një dritë të fortë që lëvizin me shpejtësi drejt shtëpive më poshtë, para se të digjej pak momente para se një avion i madh të futet në pamje.

Nuk dihet nëse vija me ngjyra të ndezura ishte një meteor apo hyrja atmosferike e ndonjë sendi tjetër të panjohur të mbeturinave të hapësirës.

Është gjithashtu e paqartë saktësisht sa larg ka qenë “ylli i rrëzuar” dhe sa pranë një aksidenti ajror mund të ishim, shkruan Daily Mail.

Reply