Në Dubai policia do të partullojë me makina fluturuese

Shkelësit e rendit në Dubai, do ta kenë pothuajse të pamundur të largohen, prej policëve që do t’i ndjekin me anë të makinave fluturuese.

Pajisjet me katër helika dhe rotorë të fuqishëm, kanë mundësi të ngritën deri në pesë metra lartësi, teksa manovrohen me shumë lehtësi.

Madje, ato mund të shndërrohen edhe në dron, për të patrulluar pa pasur nevojë që në to të jetë ndonjë drejtues.

Deri më tani janë prezantuar pamjet, që e tregojnë këtë makinë teksa manovron në një parking të boshatisur, para veturave tjera që shfrytëzohen nga mbrojtësit e rendit

 

Reply