Mjeku heq thoin e futur në mish, ajo që i del nga gishti është e pabesueshme (VIDEO+16)

(KUJDES! PAMJE PËR STOMAK TË FORTË)

Kjo është një video me pamje të rënda, e cila mund të ndikojë në ndjeshmërinë tuaj. Bëhet fjalë për një operacion kirurgjik në këmbën e një njeriu të paidentifikuar, të cilit i është futur thoi në mishin e këmbës.

Pamjet janë me të vërtetë të rënda. Fillimisht mjeku merr bisturinë dhe çan me kujdes mishin, duke e ndarë atë nga thoi. Një procedurë e dhimbshme sa edhe e nevojshme për gishtin e këmbës së pacientit.

Më pas, pasi ndahet thoi nga mishi, mjeku shtrydh pjesën e infektuar, nga ku dalin dy larva krimbash të gjatë. Nëse jeni duke ngrënë drekë apo nëse nuk e keni stomakun mjaftueshëm të fortë, mos e shikoni këtë video.

Video:

 

Reply