Milioneri u hoq si i pastrehë për 5 ditë, si i shpërbleu ata që e ndihmuan ?

Aleksandër ishte pajtuar të jetë pjesëmarrës në një shoë televiziv me buxhet vetëm prej 1 mijë rubla që  llogariten afro 15 euro. Edhe pse milioner në jetën e tij, Aleksandari me plotë vendosmëri vendosi të jetë pjesë  e ketij shoë.

Natën e parë e kaloi në qendrën e të pastrehurve “Everybody’s Road”, ku njohu 2 persona të cilët u kujdesën jashtzakonisht shumë për të, ata ishin Deni dhe Elena njëkohësisht themeluesit e kësaj qendre për të pastrehurit.

Pasi Deni dhe Elena kushtuan kujdes të veçantë për këtë njeri, ai vendosi tu dhurojë një pjesë nga pasuria e tij duke i shpërblyer ato me një vilë luksoze e cila kap shifrën e 111 mijë euro. Por, dyshja shtëpinë që ua dhuroi Aleksandari vendosën ta shëndrojnë në qendër për të pastrehët në të cilët mund të jetojnë 27 persona.