Messi i së ardhmes, ky 5-vjeçar po mahnit botën! (VIDEO)

Një djalë i vogël brazilian është bërë shumë i famshëm në Youtube me talentin dhe aftësitë e tij të jashtëzakonshme me topin.

5-vjeçari e kontrollon topin sikur të ishte i madh, duke bërë që videoja e tij të shpërndahet në të gjithë botën.

Reply