Mercedes CLS 2018 apo Audi A7 Sportback 2018: Cila është më e mirë? (VIDEO)

Në video krahasohen modelet më të fundit të dy markave konkuruese – Mercedes CLS dhe Audi A7 Sportback

Për më shumë shikoni videon: