Mendoi se hyri në ashensor të zakonshëm, bëhet pjesë e një loje shumë ngazëlluese (VIDEO)

Është hedhur në internet një video e shkurtër, që është realizuar nga një kanal televiziv në Japoni, që tregon skenën e pa pritshme që ka përjetuar një adoleshente.

Ajo mendoi se hyri në një ashensor të zakonshëm, por dyshemeja u hap dhe ajo ra poshtë një tobogani, duke rrëshqitur për 17 metra, transmeton Telegrafi.

Pos reagimeve qesharake të saj, nuk bëhen e ditur nëse ka fituar, apo të shfaqen eksperiencat e të tjerëve. /Telegrafi/

Video: