Luks i vërtetë, brenda vilës misterioze ku jetoi Enver Hoxha (FOTO)

Enver Hoxha dhe familja e tij gjatë komunizmit shiheshin si shtresa më e lartë dhe njerëzit plot lavdi në vend.

Por pavarësisht propagandës, librat mbi jetën e familjes diktatoriale, se çfarë ndodhte brenda vilës së tyre, ishte gjithmonë një mister.

Në galerinë e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni kushtet me të cilat jetonte Enver Hoxha dhe familja e tij, ku duhet theksuar se janë shumë luks për gjendjen ekonomike të shqiptarëve në atë kohë.

Fotot janë shkrepur pak kohë pasi familjarët janë shpërngulur nga ndërtesa. /albeu