Lajmi i rrejshëm dhe e vërteta rreth ngrënies së pavetëdijshme të merimangave gjatë gjumit (FOTO)

Bill Shear nga një universitet në Virginia të Shteteve të Bashkuara, ka kryesuar ekipin e hulumtuesve, për zbulimin e misterit rreth ngrënies të merimangave gjatë gjumit.

Për një kohë është thënë se derisa është duke fjetur, njeriu i ha pa vetëdije rreth tetë insekte të tilla gjatë jetës, transmeton Telegrafi.

“Merimangat kërkojnë pre dhe jo të hanë nga goja e njeriut. Era që lëshojmë nga goja, lagështia dhe zhurma që bëjmë teksa flemë, bëjnë që këto gjallesa të ikin”, ka thënë profesori Shear.

Reply