Kush mendoni se fiton? Një gjarpër apo një lakuriq nate!? (Video)

Australianët janë të mësuar me të gjitha llojet e konflikteve ndërmjet kafshëve, dhe së fundi kanë publikuar një të tillë.

Sipas mediave të huaja, përcjell, bëhet fjalë për një “dyluftim” ndërmjet një gjarpri dhe një lakuriq nate.

Dhe siç thuhet më tej, derisa lakuriqi i natës ishte veçse i ngordhur, gjarpri dukej se po luftonte me vaktin e saj.

Me trupin e tij të mbështjellur rreth kafshës së ngordhur, gjarpri u përpoq të gëlltiste kokën e tij, së pari.

Por siç ka rrëfyer burri që ka kapur pamjet, gjarpri në fund është dorëzuar.

Reply