Kjo është shqiptarja bukuroshe në zyrën e Berlusconit, ja pozicioni i saj (FOTO)

Një 27-vjeçare shqiptare është vendosur në pozicionin e zëdhënëses së shtypit te “Forza Italia”, pas largimit nga PD, lidhur me një deklaratë të bërë për sulmin terrorist në Barcelonë.

Shqiptarja Beunida Melissa Shani do të jetë këshilltare për shtyp e Nicola Lodi.

Sipas mediave italiane konfirmimi zyrtar vjen drejtpërsëdrejti nga Lodi, këshilltar blu i Palazzo Moroni në dy vjet e gjysmë të legjislaturës së Bitonëve: “Beunida është një person liberal në kuptimin e vërtetë të fjalës, përveç të qenit një vajzë shumë e bukur, ajo është dhe e zgjuar, e kam zgjedhur atë për këtë qëllim dhe e kam besuar atë me detyrën e zbatimit të aktivitetit të komunikimit të partisë sonë në Padova, duke u përqendruar veçanërisht në çështjet sociale. Entuziazmi dhe aftësitë e saj do të na japin një dorë të madhe për të arritur një rezultat të rëndësishëm në zgjedhjet politike të pranverës së ardhshme “.

Shani, pas sulmeve terroriste në Rambla të Barcelonës më 17 gusht, publikoinjë status të gjatë “Facebook”, duke pohuar se “nuk ka kuptim të dallojmë fundamentalizmin nga Islami dhe të vazhdojmë të paarsyeshëm, me vullnet të mirë dhe mirëkuptim. Për shkak se ata kanë mijëra viteve që sulmojnë Perëndimin dhe luftojnë me kolonizimin e kulturës sonë, unë shpresoj që Evropa të zgjohet. Duhet thënë se ISIS nuk është si Islami,dhe për këtë duhet të hapim sytë. Jo të gjithë myslimanët janë kështu”.

Rrjetat që shqiptarja postoi në Facebook nuk ishin pritur mirë nga partia e saj.

“Le të themi se ishte koha kur vendosa të braktis PD “, kujton Shani, një juriste në Bolonjë dhe i pasionuar për gazetarinë. “Pas këtyre deklaratave, të cilat unë pretendoj nga rreshtat e parë në të fundit, partia më izoloi, por puna që kam marrë përsipër në “Forza Italia” nuk ka të bëjë me politikën, është një punë si çdo punë tjetër. Stop dhe Stop!”.

Roli i caktuar për Shani duket se ka krijuar një atmosferë midis Berlusconëve të Padovës dhe Venedikasve, por Lodi nuk thotë: “Komisioneri Rajonal Adriano Paroli pajtohet me mua. Dhe kjo është e mjaftueshme për mua”.

Reply