Këpucët sekrete të “James Bond” tani në shitje. Shikoni çmimin marramendës! (FOTO)

Megjithëse James Bond është një dhe i vëtëm, kjo sigurisht nuk do të thotë që ju as nuk mund të keni një armë të fshehtë si ai.

Në sajë të markës britanike Oliver Sweeney dhe platformës së modës online VeryFirstTo, këta këpucë konsiderohen këpucët spiune pasi që nuk kemi parë shembull të tillë më parë por vëtëm se në film.
Më një çmim prej 2.715 dollarëshm këto “bukuri” të punuar me dorë përmbushin shumë më tepër sesa një mision stilistik të thjeshtë. Prapa këtij dizajni revolucionar të këpucëve qëndron Ekipi Cooper, dhe pikërisht falë emrit të tij, ju është bërë e mundur të jeni në modë, edhe pse mund të jeni në detyrë sekrete.

Këpucët sekrete janë një prodhim luksoz që ka ndarje për fshehjen e pajisjeve të mençura të cilat ju mundësojë të jeni në dijeni vetëm ju!


Këpucët janë bërë me porosi, dhe janë të disponueshme në gjyrë të zezë dhe kafe. Nga momenti që do ti porositni deri tek shpërndarja në duart tuaj, ju duhet të pritni më së paku 6 javë.
Çdo copë lëkure është e jashtëzakonshme dhe unike, për këtë arsye çdo këpuc është unike (ndryshe nga ato që jemi mësuar të shikojmë nëpër filmat James Bond).

Këpucët magjike fshehin 12 pajisje të fuqishme. Çdo këpucë përmban 3 ndarje të fshehta, dhe shtrirja e pajisjeve që mund të futen në këpucët tuaja është më e larmishme duke filluar nga telefoni më i vogël në botë, pastaj një aparat xhepi me vizion natën, një miniaturë zvicerane më e ulët, një pajisje GPS, një zgjedhje e kapsulave të monedhës (50 paund,), si dhe unaza më e avancuar për pagesën e mos kontaktit.

Dhe për shkak se spiunët nganjëherë harrojnë çelësat, një pengesë e veçantë ndërtohet në pjesën e vetme të këpucëve ku mund t’i mbash saktë çelesat.

Reply