Jeni i stresuar, ja çfarë duhet të bëni për tu qetësuar menjëherë

Ditët e gjata e përplot lodhje pune apo angazhime tjera ditore ju bëjnë që të ndiheni të rraskapitur në fund të ditës.

Dhe për të kthyer energjinë, jeni gjithmonë në kërkim të metodave për të larguar stresin ditor.

Dhe gjithmonë në shprehje vijnë metodat natyrale për përfshijnë çajrat me përmbajtje bimore, masazhet me vajra esenciale, relaksimi në një dush të ngrohtë.

Në qetësim më së shumti ndikojnë çajrat me përmbajtje bimore sikurse kamomili,çaj  mente, etj.

Ndërkaq ndër vajrat esenciale shquhet vaji i livandës i cili ka shumë vetë qetësuese dhe relaksuese.