Ja si e festonte UÇK-ja me”28 Nëntorin” në vitin 1998 (VIDEO)

Festa e “28 Nëntori” ishte dhe mbetet një ditë shumë e rëndësishme për gjithë shqiptarët.

Se çfarë rëndësie ka festa e flamurit tregojnë edhe këto pamje të vitit 1998.

Pikërisht më 28 Nëntor të vitit 1998, megjithëse ishte zonë lufte, kjo festë nuk la pa u shënua, shkruan Indeksonline.

Në videon e më poshtme, shihen pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës duke shënuar këtë festë me ceremoni të ndryshme, duke nderuar dhe të rënët në luftë.

Reply