Hoteli më i veçantë në botë (FOTO)

Të gjithë investitorët hedhin miliona për të ofruar kushte komode e luksoze në hotelet e tyre dhe për të joshur klientën.

 Gjithsesi, duket se gjetja më e bukur është në Islandë, në ‘5 milion Star Hotel’, që është ndoshta hoteli më i veçantë në botë.

Dhomat e këtij hoteli janë ndërtuar në natyrë dhe ofrojnë një relaksim të vërtetë për frekuentuesit.

Një natë në njërën nga dhomat e këtij hoteli kushton rreth 2000 euro, por kjo nuk i ka penguar aspak njerëzit t’i frekuentojnë.

Reply