Helikopterët rusë të luftës në Serbi!

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vulin ka deklaruar se helikopterët ushtarakë rusë në Serbi do të jenë në fund të këtij viti ose në fillim të vitit të ardhshëm.
Vulin gjatë qëndrimit në Moskë kishte arritur marrëveshjen që Serbia të bëhet me katër helikopterë transportues “mi -17” dhe me katër helikopterë lufte “mi – 35”.

Ai për tv prva ka shtuar se opinioni së shpejti do të njoftohet edhe për armatimet dhe për pajisjet tjera që Serbia do t’i marrë nga Bjellorusia.

Reply