A e keni ditur pse në reklamat e çamçakëzëve gjithmonë merren dy dhe jo një

Zakonisht në reklamat e çamçakëzëve “Orbit” merren dy dhe jo një, dhe kjo sipas kompanive të çamçakëzëve ka një qëllim.

Kjo është një mënyrë shumë e mirë marketingut që kanë zgjedhur kompanitë për të shitur produktin e tyre. Kështu, ata krijojnë përshtypjen tek klientët e tyre se dy çamçakëz njëherësh përtypen më mirë, megjithëse kjo nuk është e vërtetë, shkruan Gazeta Metro

Kështu, ata në mënyrë të fshehtë, duan që të shiten sa më shumë, fundja ky është qëllimi i ekzistencës së çdo kompanie. Gjetje kjo shumë e zgjuar kjo e cila është përqafuar mjaft mirë nga shumë prej nesh.

Megjithatë kompanitë e çamçakëzëve nuk kanë shumë nevojë për publicitet, të tillë duhet të mbajmë gjithmonë me vete.

Reply