E frikshme, sulmi terrorist i tmerrshëm në Manhattan, SHBA. ISIS goditi TRAMP-in

Mëngjesin e sotëm, në shpërthim i fortë bëri jehonë në qendrën e Manhatanit. Policia për Al Jazeera ka konfirmuar akuzat për një shpërthim në një stacion metroje në Manhatan të Nju Jorkut, shkaku i të cilit aktualisht është i panjohur.

Policia e Nju Jorkut është në terren, mblidhen të dhënat mbi arsyet dhe dëmet e shpërthimit. Është kryer edhe evakuimi i njerëzve në metrotë nëntokësore.

Shpërthim ndodhi në një stacion tranziti pranë Times Square, theksoi një zëdhënës i policisë.

Shkaku i shpërthimit është ende i panjohur.

Reply