Dy shokë vrapojnë për të ndihmuar peshkaqenin (VIDEO)

Kur këta dy shokë dëgjuan se ishte një peshkaqen në afërsi të tyre që sillej në breg nga valët e detit ata nuk qëndruan duke e parë, pos kësaj ata i afruan ndihmë.

Kolin Baker dhe shoku i tij Adami po shijonin motin, duke peshkuar në Florida, kur dikush tha se kishte një peshkaqen i llojit shark, i shqetësuar që sillej në breg nga valët e detit. Dy shokët iu afruan krijesës dhe gjetën se peshkaqeni ishte ngatëruar në telat e peshkimit ku kishte marrë një goditje në gojë.

Miqtë reguan shpejtë, duke ja hequr  metalin nga goja, pastaj me kujdes e rikthyen në ujë i cili normalisht ishte në gjendje të notoj.

Një gjesht mjaft i veçantë për të gjithë, pasi që jo çdo njëri mund të kishte vepruar në një rast të tillë!

Video: