Duel shumë interesant midis Leopardit dhe Formulës, shikoni kush fiton! (VIDEO)

Një super garë është zhvilluar në pjesët e largët të Afrikës.

Makina e garave Formula Uno-s ka garuar me një Leopard, të cilët arrijnë 100 kilometra në orë për vetëm 3 sekonda.

Leopardi është krijesa më e shpejtë e kafshëve, kështu tani ka marrë një makinë garash për ta verifikuar shpejtësinë e tij.

Shikoni deri në fund kush e fiton këtë garë….

Reply