Deputetët Kurti, Haxhiu dhe Kadaj-Bujupi 1 muaj paraburgim

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, Albulena Haxhiu dhe Donika Kadaj-Bujupi, të cilët u arrestuan sot derisa po hynin në seancën e Kuvendit të Kosovës, janë dërguar menjëherë në paraburgim.

Tre deputetët e arrestuar u është shqiptuar masa e paraburgimit prej 30 ditësh, raporton KTV.

Urdhërarresti i Gjykatës Themelore ndaj këtyre deputetëve ishte me kohë i specifikuar me këto masa.

Reply