Debat I madh në spektaklin X Factor Albania, Bertit I thuhet live: Mere mikrofonin çoja gruas tënde e ke lënë në Bruksel vetëm!

Një debat shumë  I ashpër është zhvilluar në spektaklin Dance With Me, Fiori Dardha sulmon Robert Aliaj pasi ky I fundit thotë që kur do mbaroj spektakli ti do të hash dajak nga burri. Kjo fraze nuk I pelqeu aspak Fiorit, e cila duket qarë që revoltohet dhe fillon një seri “sulmesh” ndaj Robertit. Sikur mos mjaftont kjo, për një moment ndërhyn edhe aktori I famshëm shqipar Mehdi Malkaj pjesmarës i edicionit të ketij viti në Dance With Me, e duke I thënë Robertit: Jep dorheqje, je tamam në kohë.

Debati vjen duke u nxehur më shumë. Berti dëshiron të mbyllë gjithçka që kishte filluar më parë dhë kërkon nga Fiori Dardha të lë mikrofonin gjoja se I vjen si akullore dhe ta lejon të flasë. Fiori jo vëtëm që ja la mikrofonin por i tha që  tja çon të shoqës pasi që ajo ishte duke qëndruar e vetme në Bruksel dhe mund ti hyj në punë!

Kujtojmë që, Robert Aliaj është një personazh televiziv jo pak I përfolur në Shqiperi, nga mënyra e jetesës dhe për nga mënyra se si ai i shikon gjërat.

Për të ndjekur të gjithë rastin e ndodhur, klikoni për të parë videon në linkun në vijim: