Çfarë zbulojnë buzët tuaja për ju. Zbulojeni tani

Ekzistojnë teste të inteligjencës, personalitetit dhe studimeve të IQ, por ka edhe shenja që organet tona zbulojnë shumë për ne. Le të shohim se çfarë thonë buzët e tua për ty.

1. Buzë të mesme

Ato janë padyshim buzët më të përhapura. Nuk janë shumë të mëdha, por as shumë të vogla. Këta njerëz janë shumë të qetë dhe neutralë, nuk shprehin hapur emocionet e tyre dhe preferojnë qetësinë.

2. Lip më i madh se ai i poshtëm

Ata janë më intensive se mesatarja. Në disa raste ato janë shumë dramatike, sepse intensiteti në të gjitha marrëdhëniet njerëzore. Megjithatë, përkundër këtyre vështirësive, ata e duan në një mënyrë të paharrueshme. Kjo është arsyeja pse ata nuk janë kurrë të vetmuar.

3. Buza e sipërme, më e madhe se e poshtmja

Në përgjithësi, njerëzit me këtë karakteristikë janë arrogantë, sepse ata janë të lakmuar nga të tjerët. Kjo formë është shumë tërheqëse. Kjo është arsyeja pse shumë gra vendosin të dalin në pah përmes buzëve të tyre.

4. Buzët e mëdha

Ata janë lloji i buzëve që janë të dëshiruara nga njerëzit. Sidomos gratë që kanë këtë lloj buzësh reflektojnë shumë feminitet, elegancë dhe bukuri.

5. Buzët e holla

Të kesh buzë të holla nuk do të thotë të mos jesh e bukur. Ky lloj buzësh tregon një personalitet të pavarur dhe shumë inteligjent, i cili tërheq shumë të tjerët.

6. Buzë të balancuara

Janë njerëz të rezervuar dhe të kujdesshëm, pa frikë thonë atë që mendojnë. Burrat i duan gratë me këto karakteristika.

Reply