Burgu ku vdekja është më e mirë se sa jeta! (VIDEO)

Ky burg quhet ADX dhe ndodhet në Firence të Kolorados, në SHBA . Të burgosurit janë terroristët dhe kriminelët më të këqij në botë, madje edhe një shqiptar nga Kosova, Elvir Duka.

Terroristët më të kërkuar, vrasësit dhe kriminelët, më të mëdhej janë në burgun ADX-in. Këtu vuan dënimin edhe bossi i drogës El Chapo i cili i shpëtoi dënimit më vdekje.
Elvir Duka – shqiptar i dënuar në vitin 2008 për konspiracion për të vrarë anëtarë të ushtrisë amerikane në bazënushtaake Fort Dix

ADX Supermax është shtëpia e shqiptarëve nga Kosova, në krye më Elvira Dukën, i cili po vuan dënimin e përjetshëm në burg, ai kishte planifikiuar e një sulm terrorist më disa pjetar të Al-Qaida në bazën amerikanë Fort Dix, në New Jersey në vitin 2006.

“ADX është sikurse jeta pas vdekjes, dhe nuk mund të dalësh prej saj, përveq i vdekur.

 

Reply